FESTA MAJOR DE SANT LLORENÇ I PUJADA A LA MOLA AMB ULLS DE DRON

dilluns, 20 d’abril de 2015

DIUMENGE DE SANT JORDI AL POBLE 190415ESMORZAR ADF COLLDEJOU
A l’àrea de lleure, amb una mica de fresqueta però escalfats amb les brases del foc, l’ADF de Colldejou ens va permetre participar d’un esmorzar popular a base de pa torrat, tomacons i alls, amb arengada i cansalada de tall. Una iniciativa que va obtenir una bona resposta i que va permetre passar una bona estona fent-la petar amb la gent del poble.
SANT JORDI A COLLDEJOU
El Centre Cultural va omplir la plaça de l’abadia amb la tradicional paradeta amb llibres i roses per celebrar el sant Jordi al nostre poble. Passades les 11h del matí ja estava tot a punt. Lentament, la gent va anar passant per la paradeta per remenar i triar el llibre més adequat i fer-se amb alguna que altra rosa. Entre els llibres més destacats les darreres novetats de Xavier Bosc, Júlia Navarro, Guillem Martí o Dolores Redondo junt amb ja noms clàssics com Noa Gordon, Paulo Coelho i un amplíssim reguitzell de llibres per als més menuts. El pic més fort de gent va arribar passades les 12h, quan la gent tornava de l’esmorzar de l’Adf. I mentrestant, pels altaveus del campanar, música d’arrel catalana del moment va amenitzar el matí.
Al mateix temps que s’adquiria la rosa i el llibre, també es podria recollir el darrer número de la revista Lo Collet.
Un matí excel·lent, tot i el vent que va aixecar-se a mig matí, per ensumar paper, llegir una mica, remenar, triar i fer-la petar una estoneta al solet calent d’abril. 


Des de Lo Collet i el Centre Cultural us desitgem una Bona diada de sant Jordi!

REUNIÓ DEL CENTRE CULTURAL A COLLDEJOUVam acabar la tarda a l’ajuntament vell assistint a la reunió de socis del Centre Cultural. En termes generals les coses segueixen força bé, tot i remarcar que els governs estan poc preocupats per la cultura. Ans al contrari, sembla que la vulguin destruir. Es va fer un balanç del 2014 llegint l’acta anterior, repassant els actes ja fets com els Reis, la Clotxa i el sant Jordi i es van promoure tot un seguit d’actes de cara a la resta de 2015. Entre els més destacats tenim la celebració de sant Joan i el muntar una vesprada reivindicativa a tocar de l’onze de setembre. De cara a la diada es planteja organitzar un bus a Barcelona per anar a la concentració de la Meridiana. Entremig comptarem amb la trobada de gegants, el sopar de la colla i la tirada de Bitlles. Igualment, al llarg de la festa major proposarem una nova giga foto amb tota la gent que hi vulgui sortir. Cap al final de l’any, arribarà el dinar de la marató i per Nadal els reis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs

ELS GEGANTS DE COLLDEJOU A TV3

L'ESPANTALL SURT A TV3

http://www.tv3.cat/videos/4240830/Telenoticies-Migdia-12092012

PODCAST DE LA SER ON ES PARLA DEL REFERÈNDUM DE COLLDEJOU

PRESENTACIÓ DE SANT JORDI 2013