FESTA MAJOR DE SANT LLORENÇ I PUJADA A LA MOLA AMB ULLS DE DRON

dilluns, 23 de febrer de 2015

CARNAVAL 2015
A les vuit de la tarda va començar a sonar la música pels altaveus del poble. La gent va anar apareixent disfressada de mil maneres: de galeta, de mexicanes, de pastissers, de sevillanes, de russos, de mascarots, de Wally, Charleston... 
Arremolinats pel vent, mentre les serpentines ocupaven el carrer, es va esperar l’arribada del carnestoltes; tot i que es va demorar una mica. Finalment, el ninot va fer acte de presència. Llavors els emissaris de sa majestat van llegir el pregó de carnaval. En acabat, al ritme de la música carnavalera, vam encetar una rua pels carrers del poble. El vent va emprenyar una mica!


Havent sopar en vam traslladar a la sala de ball on la Dj Marilís va oferir dues parts ben diferenciades. Una primera part amb música més ballable i una segona part amb música per a la gent jove. Aquesta segona etapa es va allargar fins ben entrada la matinada i el cert és que ens ho va passar força bé. I el més important; que vam poder celebrar un any més el carnaval al nostre poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs

ELS GEGANTS DE COLLDEJOU A TV3

L'ESPANTALL SURT A TV3

http://www.tv3.cat/videos/4240830/Telenoticies-Migdia-12092012

PODCAST DE LA SER ON ES PARLA DEL REFERÈNDUM DE COLLDEJOU

PRESENTACIÓ DE SANT JORDI 2013