diumenge, 13 de juliol del 2014

SOPAR DE GEGANTS 120714


Com ja va sent tradició al poble la Colla de Grallers i Gegants de la Mola vam organitzar el sopar dels Gegants.
Des de mig matí, a les escoles la Teresita, la Maria del Carme, la Pili, la Madalena i la Xell es van posar mans a l’obra amb el segon plat del sopar: pollastre amb llagostins. En total van ser fins a vuit cassoles. Van plegar quasi a tocar de l’hora de sopar. El cert és que el resultat paga la pena. En qualsevol cas: felicitats cuineres.
A mitja tarda vam quedar al casal per anar muntant i parant les taules amb les corresponents cadires. A més vam muntar el nou equip de so per poder gaudir d’unes millors prestacions musicals. Uns altres voluntaris van prepara les amanides amb l’enciam, les tomaques i la ceba.
Ben puntual, la gent va anar arribant al casal. Hi havia gana. De primer les amanides amb xoriço i de segon el pollastre amb llagostins. De postres gelat, cafès i licors.
Així vam arribar a la segona part de la vetllada: el passi resum de Colldejou 2013. El tram final va incloure fotos de les trobades de gegants celebrades el mateix any.

Finalment, la nit la vam tancar entre tangos, ball i karaokes variats alguns més reeixits que els altres. La qüestió era passar-ho bé, i dono fe que ens ho vam passar ben bé. En total vam ser més d’una setentena de persones. Gràcies!



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BEN TROBATS. COMERÇ EN PERILL D'EXTINCIÓ

EL PAÍS D'ESCORNALBOU

VÍDEO 28a TROBADA D'ALCOVER 131019

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs