FESTA MAJOR DE SANT LLORENÇ I PUJADA A LA MOLA AMB ULLS DE DRON

dilluns, 23 d’abril de 2012

PRESENTACIÓ DE GAUDÍ VA NÉIXER A COLLDEJOU I 39 RELATS MÉS DE RICARD MALDONADO, EXPOSICIÓ DE SANT LLORENÇ 2011 I SANT JORDI

PRESENTACIÓ DE GAUDÍ VA NÉIXER A COLLDEJOU I 39 RELATS MÉS DE RICARD MALDONADO
Ahir el Centre Cultural, coincidint amb la celebració de la Diada de sant Jordi, va inaugurar una exposicó fotogràfica amb 17 fotografies de gran format de moments de la festa major de sant Llorenç 2011. Hi van participar: Tere Ortiz, Xell Gaya, Marc Barrera, Isaac Blanch i Joan Joglar. Moltes gràcies!
L'acte central de la celebració però va ser la presentació de mans d'en Ricard Maldonado del seu primer llibre Gaudí va néixer a Colldejou i 39 relats més, amb un èxit d'assistència. Finalment, es va obsequiar els assitents amb un piscolabis a la sala d'actes del pis de dalt
Des de Lo Colldet felicitem al Ricard Maldonado pel seu treball tot recordant que ha cedit un exemplar dedicat a la Biblioteca Magda Guerrero.


http://ricderiure.blogspot.com.es/2012/04/gaudi-va-neixer-colldejou-i-39-relats.htmlSANT JORDI 2012
Com cada any hem pogut gaudir del sant Jordi a la plaça del poble, amb la paradeta de llibres i roses que han muntat des del Centre Cultural.

REUNIÓ CENTRE CULTURAL I GEGANTS
Hem passat l'estat de comptes i hem comfirmat el calandari amb les trobades de gegants de la temporada 2012 així com del sopar que es farà dels gegants i del dinar que també es farà obert a tothom. En breu s'informarà.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TROBADA VANDELLÒS. TV Vandellòs

ELS GEGANTS DE COLLDEJOU A TV3

L'ESPANTALL SURT A TV3

http://www.tv3.cat/videos/4240830/Telenoticies-Migdia-12092012

PODCAST DE LA SER ON ES PARLA DEL REFERÈNDUM DE COLLDEJOU

PRESENTACIÓ DE SANT JORDI 2013